Info: emit-brikke og oppgradering

Emit-brikke og fornying av den har vært diskutert før. Vi har hatt som praksis at de som sykler Master får dekket Emit-brikken av klubben. Nå har mange av oss gamle brikker, og mange av oss har brikker langt over den alderen Emit selv sier er varigheten på dem.

Saken var opp på årsmøte i fjor, tror jeg, hvor jeg mener å huske at ny praksis skulle være å leie brikke og at klubben skulle ta leie-kostnaden. Fint det, men i utgangspunktet syns jeg det er dumt og kanskje heller ikke riktig at vi baserer oss på låne-brikker. De som har ritt med Emit-tidtaking skriver alltid at de har noen brikker til utlån, men oppfordrer at man har med egen.

Som dere ser av påmeldingen til f.eks Stjernetråkken, så har de noen brikker til utleie. Utlån burde være forbehold de som i utgangspunktet har egen brikke, men som kanskje glemmer brikken sin for anledningen. På Emit sin hjemme side ser man også at man kan sende inn de gamle brikken til oppgradering og fornying av nytt batteri. Dette koster kr. 178 ex. mva og frakt.

Spørsmål; er dette noe klubben kan være med på å dekke?

Leiekostnaden ligger på ca. kr. 150,- pr. gang. Med to ritt i året, overstiger leiekostnaden kostnaden på oppgradere av egen brikke.

Mvh Jon-Anders Kure

 

Svar fra styret:

Saken ble tatt opp, og løsningen er allerede godkjent fra tidligere ble det nevnt fra andre i styret.

Så det er greit å sende for å oppdatere! Etter at faktura er betalt - send kopi og kontonummer til kasserer.