Invitasjon til Stjernetråkken 2018

Klubben har fått invitasjon til årets Stjernetråkken - i et litt nytt format. Dette skriver Janne fra Fredrikstad Sykkelklubb:

Stjernetråkken 2018God kveld,  sykkelvenner!

Håper jeg treffer dere mellom sporten og leggetid. Jeg håper dere har 5 minutter til å lese vedlagte info fra Fredrikstad Sykkelklubb vedr. årets Stjernetråkken. Jeg håper og vet at mange av dere har ett forhold til dette rittet. Ettellerannet minne som dukker opp. Om det er neglspreng, syrefest, gleder eller sorger spiller ingen rolle. Det er minner og lidenskap som vi alle lever for.

En vårklassiker der alle får ut alt våryrhet som har samlet seg iløpet av en lang vinter. I disse dager er det mye negativt snakk om årets sykkelsesong og ritt som uteblir grunnet nye restriksjoner fra myndighetene. Det er lett å gi opp.... men heldigvis fins det mennesker her i verden som faktisk lever og puster etter begrepet det er i motbakke det går oppover!

Etter intens jobbing over lengre tid har det endelig blitt klart: det blir vårslipp 15. april! Stjernetråkken forblir en klassiker og blir gjennomført. I nye spennende former, mer likt ett ekte sykkelritt med runder i samme trase enn en søndagstur på en lengre runde.

Bli med på årets vårslipp 15.april. Ta en utfordring, slå naboen eller nabobyen. Vær ett ja-menneske istedenfor å la deg knekke av noen regler. Vi stiller med ritt i en fartsfylt morsom løype MED sertifiserte vakter.

Lidenskapelig sykkelhilsen på vegne av Fredrikstad sykkelklubb,

Janne Smauget

Last ned informasjon og invitasjon her (pdf)

Mer info på Facebook