Minneord Øystein Lægreid

Øystein Lægreid døde lørdag 20.02.21, 59 år gammel. Det var en trist beskjed å få, på samme dag som det var en reportasje om Øystein og familien i Sarpsborg Arbeiderblad. Øystein har vært åpen om sin sykdomsbilde, og delt nedturer og oppturer med oss i sosiale medier. Han hadde håpet på noen sykkelturer ut nå til våren, men slik skulle det altså ikke bli.

Øystein vil bli husket av mange for sin innsats for sykkelsporten både lokalt i vår klubb og nasjonalt med verv i Norges Cykleforbund. Øystein har bidratt i vår klubb i mange år som leder, trener og utøver. Øystein var seriøs i sin utøvelse av sykkelsport og ivret for terrengsykling. Han syklet Birkebeinerrittet 20 ganger, alle innenfor merkekravet, og har syklet Trondheim-Oslo på tiden 15:29.

Han var initiativtaker til Hennesrittet og Sølvstufossrittet, var med å arrangere Sarperittet og sykkelskole for barn og ungdom.

Vi vil takke Øystein for hans innsats for sykkelsporten i Sarpsborg, og håper mange tenker litt på Øystein når det sykles rundt omkring i distriktet nå i våres.

Våre tanker går til Monica og barna, takk for at vi fikk låne Øystein en del, og husk at livet er som en sykkeltur på to hjul, det må gå fremover og videre.

Hvil i fred Øystein.

Styret i Sarpsborg Sykleklubb