27. april - foredrag med Swissman-vinner Lise Borgen-Johansen

Hvordan motiverer du deg i forkant og under et ritt? Vi har vært så heldige å få fjorårets vinner av Swissman Xtreme Triathlon, Lise Borgen-Johansen, til å holde et foredrag for oss. Det er eksklusivt for oss jenter i klubben, så er det noe du bør få med deg så er det dette!

Lise Borgen-Johansen er en tobarnsmor fra Sarpsborg som er aller mest kjent for å ha vunnet Swissman Xtreme Triathlon i fjor på 12 timer! Det er en beintøff konkurranse med svømming på ca 4km, 180km på sykkel og avslutningsvis 42km med løping. Og om ikke det er nok, så er det mange høydemeter en må klatre i tillegg.

Hvordan jobber man med seg selv for å forberede seg på dette? Og underveis, hvordan i all verden klarer man pushe seg videre og helt i mål til vinnertid? Dette skal Lise fortelle oss. Om det å sette seg mål og jobbe mot dette. Og mye mer. Litt spesielt var det at hun året før falt så hardt under sykkeletappen i samme konkurranse at det holdt på å koste henne livet. Lise sier selv at det var hjelmen som reddet henne! Hun vil også fortelle hvordan hun mentalt og fysisk bygde seg opp og klarte å gjennomføre (og vinne) etter dette.

Lise arbeider som helsekoordinator på INSPIRIA science center og er over snittet opptatt av helse, trening og ernæring. Og hvordan planlegge dette i forkant og underveis til en konkurranse vil hun dele med oss:

  • Hva er viktig å gjøre god tid i forveien av en konkurranse?
  • Hva er viktig dagene rett før konkurranse?
  • Hva er viktig rett før konkurranse?
  • Hva er viktig under konkurransen?

Når: Torsdag 27. april kl. 18
Hvor: INSPIRIA science center

Det blir noe å bite i og en artig aktivitet i etterkant av foredraget. Velkommen!

Heldig som får bruke tiden på Triathlon

Hjelmen reddet Lise

Seieren

Knuste motstanderne

Familielivet