Sykle med Sarpsborg Sykleklubb?

Vi har alle forskjellige mål med syklingen vår, selv under klubbtrening. Noen av oss sykler i flere disipliner, også utenom klubbtreninger. Enkelte ønsker hardkjør, andre setter pris på det sosiale, og noen finner glede i å sykle ned en steinrøys eller opp en laaaang bakke.

Jentegruppe

Som hos gutta, handler det både om terreng og landevei. De har et godt sosialt miljø, og er flinke til å arrangere turer og arrangementer. Det kjøres treninger hver uke, noen deltar i ritt, og andre kjører sammen med gutta både i terreng-, sti- og breddegruppe.

Terreng

I terreng finner du en salig blanding av ungdom og veteraner - på alle nivåer. Noen av oss trives best på grov sti med stisykkel, andre foretrekker grusvei og flytsti. Noen kjører fort, andre leker og trener teknikk. Det deltas på mange forskjellige ritt - fra Grenserittet (hvor landeveismafiaen kommer på besøk), via Terrengsykkelrittet for de mest besatte, til ultraritt og utenlandsturer.

Mer om stisykling ›

Landevei

I denne gruppa finner du aktive veteraner og tur-ryttere på alle nivåer. Hovedfokusen ligger på ulike turritt og MasterCup Elite - derfor stiller SSK normalt med to grupper på fellestreningene. Én hvor det virkelig går unna, og en for mer normale folk :)

Elite

Elitegruppa til SSK deltar i flere aldersklasser, fra rekrutt, til satsningsgruppe og deltakere i NorgesCup.
Som Eliterytter kan du få god hjelp av klubben!

Rekrutt og ungdom

I skrivende stund har ikke klubben opplegget klart for årets sesong, men vi arrangerer normalt trening to ganger pr uke. Vi deltar i ritt, samlinger i arrangementer, og lærer barna om sikkerhet i trafikken, og om gleden ved å være aktiv.

Ønsker du å bidra i en eller annen form? Send oss en mail!

Noe du lurer på?

Send oss en e-post på info@sarpsborg-sykleklubb.no - eller ta kontakt med en av våre kontaktpersoner.