Fredrikstad cruxjam og stifestival 2018 . 20. april

Gresvik IF stisyklister inviterer til en helg fylt med sykkelglede i Gressvikmarka - en "mini" stifestival med noko attåt!

CruxJam er et vakkert våreeventyr som har pågått noen år - det kan sies å ha blitt en tradisjon for stisykkel-folket.

Hovedattraksjonen er en "cruxekonkurranse" - dvs folket i GIFS har funnet frem til store og små hindre i marka som deltakerene skal prøve å forsere. Disse kan bestå i å komme opp, ned, eller en salig blanding. Det er svært publikumsvennlig, og god underholdning å la seg imponere over både fremragende teknikk og enkelte mindre vellykkede forsøk. Konkurransen foregår på lørdag.

I tillegg til selve konkurransen kjøres det fellesturer hele helgen, både i Fredrikstadmarka (fredag) og Gressvikmarka, og det tilbys turer i forskjellige kategorier: for godt øvede, nybegynnere, egne jenteturer, for de mer sedate...kort sagt, noe for alle.

Undertegnede pleier å være med på turene - i fjor var vi på Blåsopp, og utsikten derfra er mål nok i seg selv!

I området hvor GIFS har bygget en ferdighetsbane og pumptrack arrangeres det også diverse aktiviteter både for barn og voksne, man kan delta på skogslunsj med mer.

Arrangementet anbefales på det varmeste både for syklister og nysgjerrige tilskuere! Sykler du fra Sarpsborg langs 109-veiens mange gangstier kommer du frem til Trondalen på en drøy time.

Les mer på arrangementets facebook-gruppe ›