Trenger du klubbtøy? Nettbutikken er åpen frem til 25.11

Nettbutikken stenger 25.11.2018 med forventet levering i uke 2 - 2019.

Nyhet: det er oppdatert kvalitet på mye av tøyet. I tillegg har klubben tatt frem en egen kolleksjon for sti/enduro som ser litt annerledes ut enn den klassiske drakta.

NB: Selv om illustrasjonene kan vise mørkere felter f.eks i skrittet, betyr ikke dette at fargen er annerledes. Det indikerer kun en ny produksjonsmetode som gjør at stoffet blir mindre gjennomsiktig dersom det er vått, og at fargen holder bedre.

Fremgangsmåte fra Trimtex:

1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/sarpsborg-sykkelklubb/

2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.

4. Tast inn sarpsborgsk i «teamkode for innmelding» og logg inn.

5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom. Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips!
Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.