Vellykket Fastride i Kalnesskogen!

SSK arrangerte i dag et uhøytidelig treningsritt i strålende påskevær. Arenaen var nord i Kalnesskogen, og et sted rundt 50 ivrige syklister i alle aldre dukket opp i løpet av formiddagen til sykling, gratis pølser, kake, vafler og kaffe!

Klubben hadde rigget depot med telt, grill, og full servering. Konkurransen var tre forskjellige etapper, og tidtagningen ble gjort med Strava. ca 20 stk rakk å logge tidene sine før fristen klokka 15, men det var mange fler som kjørte løypene - alt fra barn til voksne.

Vafler, pølser fra grill, kaker, kaffe og brus var populært! Løpene var varierte - fra klatrekonge opp den kjente grusbakken, til enduro som ga godt med utfordringer til selv drevne stisyklister. For XC og Klatrekongen var klubbens egen Markus Eid Mellegård overlegen, men på endurosegmentet ble det en beinhard strid på sekundnivå mellom Enduromann Pål Grotnes og Markus. Bestetiden ble stadig kuttet sekund for sekund - og Strava viser at Markus også her endte opp med seier - med 1 sekund over Pål Grotnes.

Beste jente på samtlige etapper ble Marie Waagan fra Moss CK. Vi gratulerer alle deltakere med fantastisk innsats!

 

Det var flere fotografer i løypene - og mer bilder kommer fortløpende. Følg med på arrangementets Facebook-side, samt Sarpsborg Sykleklubb diskusjonsforum.

En stor takk til Sykkelstasjonen.no som støttet oss med premier! 

Tusen takk til alle som deltok - og takk til alle i arrangementskomiteen for flott innsats! En spesiell takk til Anders, Jan og Tore!